Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/04/2024

Рішення міської ради від 23.04.2024 № 101 рішення / 68 чергова сесія «Про заміну сторони договору особистого строкового сервітуту для обслуговування тимчасової споруди на території м. Гайсин»

Розглянувши заяви гр. Рибаченко Олени Петрівни, що діє на підставі довіреності від ФОП Листопадського Володимира Петровича та  ФОП Орел Тетяни Григорівни, щодо заміни сторони в договорі особистого строкового сервітуту, відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12 Земельного кодексу України, ст.ст. 651, 653 Цивільного кодексу України та рішення 22 сесії 8 скликання від 21.10.2021 року №64 «Про затвердження «Правил розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності» приведених до вимог чинного законодавства», міська рада ВИРІШИЛА:
1. Надати згоду на внесення змін до договору особистого строкового сервітуту для обслуговування тимчасової споруди від 19.11.2013 р. за № 152, укладеного між Гайсинською міською радою та ФОП Листопадським Володимиром Петровичем.
1.1. Надати згоду на укладання додаткової угоди до договору особистого строкового сервітуту для обслуговування тимчасової споруди, укладеного між Гайсинською міською радою та ФОП Листопадським Володимиром Петровичем від 19.11.2013 року за № 152 в частині заміни сторони особистого строкового сервітуту на земельну ділянку для обслуговування тимчасової споруди площею 0,0060 га, що знаходиться за адресою: м. Гайсин, вул. Соборна, 61-в, замінивши сторону ФОП Листопадським Володимиром Петровичем на ФОП Орел Тетяни Григорівни.
1.2. Визначити, що права та обов’язки сервітуарія за договором особистого строкового сервітуту від 19.11.2013 р. за № 152 новий сервітуарій набуває з моменту підписання договору про заміну сторони в договорі особистого строкового сервітуту терміном на 3 (три) роки з встановленням річної плати в розмірі 12 % від нормативної  грошової оцінки
2. Відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища виконавчого комітету Гайсинської міської ради підготувати додаткову угоду про заміну сторони сервітуарія в договорі особистого строкового сервітуту.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

   Міський голова                                                                  Анатолій ГУК
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення