Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/02/2024

Рішення міської ради від 22.02.2024 № 18 рішення/ 65 чергова сесія «Про надання дозволу на продовження терміну дії договору оренди»

Відповідно до п.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», враховуючи п. 5 постанови Кабінету Міністрів України від  27.05.2022 р. № 634 «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я Гайсинської міської ради Олійника М.О. щодо продовження договору оренди частини нежитлового приміщення, міська  рада  ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на продовження договору оренди комунального майна Гайсинської міської ради №2/21 від 15.07.2021 року з фізичною особою-підприємцем Ковальчук Л.Ю. без проведення аукціону терміном на 2 роки 11 місяців.

2. Надати дозвіл директору КНП «Гайсинська ЦРЛ ГМР»  (Кохан І.В.) на укладання угоди на продовження договору оренди зазначеного в п.1 даного рішення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань  комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

 

 

      Міський голова                                                              Анатолій ГУК                  


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення