Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/02/2024

Рішення міської ради від 22.02.2024 № 19 рішення / 65 чергова сесія «Про затвердження акту приймання-передачі майна»

Розглянувши акт приймання-передачі основних засобів, а саме майна: лічильника тепла і води СВТУ-10М(М2), модема GSM, дошки Пошани, що знаходиться за адресою: вул. 1 Травня, 40, м. Гайсин зі спільної власності територіальних громад Гайсинського району у комунальну власність Гайсинської міської ради (Гайсинської територіальної громади), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів державної та комунальної власності», міська рада ВИРІШИЛА:

 

          1. Затвердити акт приймання-передачі основних засобів, а саме  майна: лічильника тепла і води СВТУ-10М (М2), модема GSM, дошки Пошани, що знаходиться за адресою: вул. 1 Травня, 40, м. Гайсин зі спільної власності територіальних громад Гайсинського району у комунальну власність Гайсинської міської ради (Гайсинської територіальної громади), що додається.

         

          2. Прийняти у комунальну власність та на баланс Гайсинської міської ради майно, а саме: лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2), модем GSM, дошку Пошани, що знаходиться за адресою: вул. 1 Травня, 40, м. Гайсин

 

           3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

 

      

Міський голова                                                    Анатолій   ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення