Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/02/2024

Рішення міської ради від 22.02.2024 № 20 рішення / 65 чергова сесія «Про затвердження акту приймання-передачі комплексу будівель за адресою вул. Бакалова, 2, м. Гайсин»

Розглянувши акт приймання-передачі основних засобів, а саме комплексу будівель, що знаходяться за адресою: вул. Бакалова, 2, м. Гайсин зі спільної власності територіальних громад Гайсинського району у комунальну власність Гайсинської міської ради (Гайсинської територіальної громади), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів державної та комунальної власності», Законом України «Про Державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», міська рада ВИРІШИЛА:

 

          1. Затвердити акт приймання-передачі основних засобів, а саме комплексу будівель, загальною площею 1164,50 кв.м., що знаходяться за адресою: вул. Бакалова, 2, м. Гайсин зі спільної власності територіальних громад Гайсинського району у комунальну власність Гайсинської міської ради (Гайсинської територіальної громади), що додається.

         

          2. Прийняти у комунальну власність та на баланс Гайсинської міської ради комплекс будівель, загальною площею 1164,50 кв.м., що знаходяться за адресою: вул. Бакалова, 2, м. Гайсин.

 

          3. Включити до об’єктів права комунальної власності комплекс будівель загальною площею 1164,50 кв.м., що знаходяться за адресою: вул. Бакалова, 2, м. Гайсин.

 

          4. Доручити голові Гайсинської міської ради, Гуку А.І., здійснити усі необхідні заходи, щодо Державної реєстрації комплексу будівель, загальною площею 1164,50 кв.м., що знаходиться за адресою: вул. Бакалова, 2, м. Гайсин у комунальну власність Гайсинської міської ради.

 

           5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

 

       Міський голова                                                     Анатолій   ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення