Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/02/2024

Рішення міської ради від 22.02.2024 № 28 рішення / 65 чергова сесія «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Гайсинської міської ради»

Розглянувши заяву гр. Чорномаза В.М., про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, відповідно до  ст.ст. 12, 91, 124, 125 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

  

 1. Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07) гр. Чорномазу Вячеславу Миколайовичу із земель житлової та громадської забудови, орієнтовною площею 0,0030 га, що знаходиться за адресою: м. Гайсин, вул. 1 Травня, 74 (згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 47574173 від 09.08.2022 року).

  2. Розроблений проект із землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на затвердження до Гайсинської міської ради  відповідно до чинного законодавства.

  3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування територій, містобудування, будівництва та архітектури  (Шульга А.О.).      

 

 

         Міський голова                                                       Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення