Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/02/2024

Рішення міської ради від 22.02.2024 № 66 рішення / 65 чергова сесія «Про відмову у надані дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Гайсинської міської ради»

         Розглянувши заяву гр. Штельмаха М.М. щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с.Чечеліка, відповідно до cт. 12, 22 п.2 116, 118, 122, 186 Земельного кодексу України, ст.45 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

     1.Відмовити гр. Штельмаху Миколі Миколайовичу у надані дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с.Чечелівка, із земель сільськогосподарського призначення, несільськогосподарських угідь, під господарськими будівлями і дворами.

      2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

 

Міський голова                                                                Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення