Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/02/2024

Рішення міської ради від 22.02.2024 № 63 рішення / 65 чергова сесія «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Бубнівка по вул. Сонячна, 18 «а»»

    Розглянувши заяву гр. Колісніченка М.А. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі із земель комунальної власності, відповідно до ст.ст. 12, 91, 186 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07) гр. Колісніченку Миколі Андрійовичу із земель житлової та громадської забудови, орієнтовною площею 0,10 га, що знаходиться за адресою: с. Бубнівка, вул. Сонячна, 18 «а» (згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 27370045 від 01.08.2018 року).

2. Розроблений проект землеустрою подати на затвердження до Гайсинської міської ради відповідно до чинного законодавства.

          3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури. (Шульга А.О.).

 

 

Міський голова                                                       Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення