Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/02/2024

Рішення міської ради від 22.02.2024 № 55 рішення / 65 чергова сесія «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва»

Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) розроблену виконавцем: ФОП Демидась О.Г., відповідно до cт.ст. 12, 116, 118, 122, 186 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Закону України «Про Державний земельний кадастр», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) для індивідуального садівництва та передати у власність вказану земельну ділянку для подальшої державної реєстрації права власності за громадянином:

- гр. Казмазовському Миколі Васильовичу, що проживає м.Гайсин, земельну ділянку для індивідуального садівництва площею 0,1000 га, кадастровий номер 0520883600:03:001:0440, що розташована Гайсинська територіальна громада, садове товариства «Світанок»,24.

 

2.Громадянину зареєструвати право власності на передану земельну ділянку.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

 

     Міський голова                                                                 Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення