Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/02/2024

Рішення міської ради від 22.02.2024 № 48 рішення / 65 чергова сесія «Про внесення змін до рішень Гайсинської міської ради»

      Враховуючи збільшення площі земельної ділянки в результаті проведення геодезичних робіт, керуючись статтями 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до рішення 62 сесії 8 скликання від 28 листопада 2023 року за № 37 «Про внесення вільних земельних ділянок до переліку земельних ділянок комунальної власності право оренди на які може бути реалізовано на земельних торгах», виключивши пункт 4 Переліку земельних ділянок право оренди яких набувається на аукціоні, виклавши  Переліку в наступній редакції:

 

№ з/п

Адреса земельної

ділянки

Площа

земельної ділянки, га

Цільове

призначення

Умови

1

м. Гайсин, вул. Заводська

0,40

12.04 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства

продаж  

права  оренди

2

м. Гайсин, вул. Механізаторів

0,72

11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості

продаж  

права  оренди

3

Гайсинська міська рада, в межах с. Адамівка

9,0231

10.07 Для рибогосподарських потреб

продаж  

права  оренди

 

2. Внести зміни до рішення 58 сесії 8 скликання від 24 жовтня 2023 року за № 88 «Про інвентаризацію земель комунальної власності з метою формування земельних ділянок, що полягає у визначенні їх як об’єктів цивільних прав», змінивши адресу земельної ділянки з «1 Травня, 46» на «1 Травня, 48» виклавши  пункт 1 в наступній редакції:

«1. Доручити Гайсинському міському голові замовити технічну документацію щодо інвентаризації земель комунальної власності з метою формування земельної ділянки, що полягає у визначенні її як об’єкта цивільних прав з цільовим призначенням: Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ 03.15), що знаходиться за адресою: м. Гайсин, вул. 1 Травня, 48.»

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування територій, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

 

 

Міський голова                                                     Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення