Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/02/2024

Рішення міської ради від 22.02.2024 № 44 рішення / 65 чергова сесія «Про встановлення розміру орендної плати за користування землями промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення на території м. Гайсин»

    У зв’язку з введенням в дію нормативної грошової оцінки земельних ділянок у межах населеного пункту м.Гайсин Гайсинської міської територіальної громади з 01.01.2024 року, що зумовило значне підвищення вартості земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення, а також з метою підвищення інвестиційної привабливості таких земель, відповідно  до  ст.ст.  12, 91, 186 Земельного кодексу України, ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 25, 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Встановити стартовий розмір річної орендної плати за землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення на території м. Гайсин, набуття права користування (оренди) яких пропонується здійснити на конкурентних засадах (земельних торгах) у формі електронного аукціону не більше 4% від нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

          2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

 

 

Міський голова                                                      Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення