Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/02/2024

Рішення міської ради від 22.02.2024 № 36 рішення / 65 чергова сесія «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (за межами населених пунктів) у власність»

 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту, відповідно до ст. 12, ст.33, частини 1-7 ст. 118 Земельного кодексу України (зі змінами), Закону України «Про особисте селянське господарство», Закону України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», частини 34 ст. 26, частина 1 ст. 59, ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати гр. Кіпоренку Руслану Івановичу дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Гайсинської міської ради за межами с. Бондурі, розміром 1,37  в умовних кадастрових гектарах, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай) серія ВН №0085962, що є спадкоємцем відповідно до свідоцтва про право на спадщину за законом: серія НСО 511900 від 12.12.2023 року, зареєстрованого в реєстрі №2148.

     2. Надати гр. Левандовській Світлані Василівні дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Гайсинської міської ради за межами с. Карбівка, розміром 1,73  в умовних кадастрових гектарах, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай) серія ВН №0152351, що є спадкоємцем відповідно до свідоцтва про право на спадщину за заповітом: серія ВРН № 156271 від 27.10.2011 року, зареєстрованого в реєстрі №2-1123.

     3. Розроблені  технічні документації вищевказаних земельних ділянок, подати на затвердження до міської ради відповідно до чинного законодавства.

     4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

 

Міський голова                                              Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення