Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

29/04/2024

Рішення міської ради від 23.04.2024 № 8 рішення / 68 чергова сесія «Про звіт голови постійної комісії міської ради з питань регуляторної політики, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та боротьби з корупцією за 2023 рік»

Відповідно до ст.ст. 26, 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Положення про постійні комісії, затвердженого рішенням 15 сесії міської ради 8 скликання від 18.06.2021 року №9 «Про затвердження Положення «Про постійні комісії Гайсинської міської ради 8 скликання», заслухавши інформацію голови постійної комісії міської ради з питань регуляторної політики, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та боротьби з корупцією Кирилюка К.С. про проведену роботу за 2023 рік, міська рада  ВИРІШИЛА: 

1.    Звіт голови постійної комісії міської ради з питань регуляторної політики, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та боротьби з корупцією Кирилюка К.С. про проведену роботу за 2023 рік, взяти до відома (додається).   
 
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти міського голову Гука А.І.


       Міський голова                                                              Анатолій  ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення