Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

29/04/2024

Рішення міської ради від 23.04.2024 № 69 рішення / 68 чергова сесія «Про надання місця під встановлення тимчасових споруд (обслуговування та зберігання товарів прокату) для здійснення підприємницької діяльності ФОП Танасєєвій Любов Олександрівні»

Розглянувши  матеріали погодження місця розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності,  відповідно до ст. 26  Закону  України “Про  місцеве  самоврядування в Україні”,  Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності”, ст. ст. 23-25 Закону України  “Про планування і забудову територій”, міська рада ВИРІШИЛА:
1. Надати місце під встановлення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності:
   - ФОП Танасєєвій Любов Олександрівні (проживаючої в м. Подільськ Одеської області) земельні ділянки загальною площею 0,0060 га (2 тимчасові споруди площею 0,0030 га кожна) із земель водного фонду за межами с. Басаличівка під встановлення тимчасових споруд для обслуговування та зберігання товарів прокату з цільовим призначенням «10.08 Для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей» зі встановленням плати в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
2. Встановити термін користування земельними ділянками до визначення переможця на земельних торгах у формі електронного аукціону та підписання договорів оренди землі.
3. Заявнику в місячний термін укласти договори особистого строкового сервітуту для провадження підприємницької діяльності. 
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

   Міський голова                                                                  Анатолій ГУК
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення