Логотип

Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

31/05/2024

Рішення міської ради від 23.05.2024 № 51 рішення / 69 чергова сесія «Про відмову у наданні дозволу на розробку документацій із землеустрою на земельні ділянки у власність»

    Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку документацій із землеустрою на земельні ділянки у власність, відповідно до ст.ст. 12, 60, 61 Земельного кодексу України, ст. 5 Закону України «Про  особисте селянське господарство», ст. 50 Закон України «Про Землеустрій», Закону України « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Закону України «Про Державний земельний кадастр», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно підпункту 5 пункту 27 розділу X Земельного кодексу України, міська рада ВИРІШИЛА: 

1. Відмовити в надані дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність:

-  гр. Мединському Івану Іллічу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,06га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Кисляк Гайсинського району Вінницької області вул. Набережна,69.  
-  гр. Телейчук Ганні Олексіївні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,27га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Карбівка Гайсинського району Вінницької області вул. Першотравнева,16.  
-  гр.  Паланській Оксані Володимирівні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,13га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Рахни Гайсинського району Вінницької області вул. Українська,63 та орієнтовною площею  0,65га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Рахни Гайсинського району Вінницької області вул.  Гагаріна, 31. 
-  гр.  Рибаченко Олені Платонівні  на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,15га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Рахни Гайсинського району Вінницької області вул. Українська,85 та орієнтовною площею  0,10га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Рахни Гайсинського району Вінницької області вул.  Гагаріна, б/н.    
-  гр.  Тартан  Оксані Сергіївні  на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,34га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Бубнівка Гайсинського району Вінницької області вул. Молодіжна,10. 
-  гр.  Ткаченко Антоніні Георгіївні на земельну ділянку орієнтовною площею    0,21га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Губник Гайсинського району Вінницької області вул.  Центральна,29. 
-  гр.  Яворській Інзі Юріївні  на земельну ділянку орієнтовною площею 0,20га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд за адресою с. Кисляк Гайсинського району Вінницької області вул. Набережна,28в. 
-  гр.  Сторожук Надії Олександрівні на земельну ділянку орієнтовною площею    0,24га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Гунча Гайсинського району Вінницької області вул.  Перемоги б/н.
-  гр. Данилюк Тетяні Дмитрівні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,27га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Карбівка Гайсинського району Вінницької області вул.  Центральна,31.  
-  гр. Слободянюку Юрію Миколайовичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,25га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Карбівка Гайсинського району Вінницької області вул.  Півнінчна,24.
-  гр. Біленькій Людмилі Вікторівні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,23га   для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Губник Гайсинського району Вінницької області вул. Центральна б/н.
-  гр. Бойцун Андрію Федоровичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,09га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,15га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Губник Гайсинського району Вінницької області вул.  Привокзальна,5. 
-  гр. Андрієнко Марії Филимонівні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,15га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Губник Гайсинського району Вінницької області вул.  Центральна,139. 
-  гр. Чернезі Галині Тимофіївні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,01га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Губник Гайсинського району Вінницької області вул.  Гагаріна, 171.
-  гр. Мельник Андрію Анатолійовичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,10га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд  за адресою м. Гайсин  Гайсинського району Вінницької області вул.  Вереснева,95.
-  гр. Костенко Олександру Вікторовичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,05га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд  за адресою м. Гайсин  Гайсинського району Вінницької області 4 пров. Заводський, 2.
-  гр. Підгородецькому Олександру Дмитровичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,17га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Рахни Гайсинського району Вінницької області вул.  Лісова,2 та орієнтовною площею  0,23га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Рахни Гайсинського району Вінницької області вул.  Лісова, б/н.
-  гр.  Миросліп Ларисі Яківні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,10га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Семирічка Гайсинського району Вінницької області вул. Комарова,30 та орієнтовною площею  0,24га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Семирічка Гайсинського району Вінницької області вул.  Комарова, б/н.
-  гр.  Ковальчуку Василю Олексійовичу  який проживає с. Чечелівка, на земельну ділянку орієнтовною площею 1,0га   для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чечелівка Гайсинського району Вінницької області. 
-  гр.  Діденко Євгенію Валентиновичу який проживає с.Крутогорб, на земельну ділянку орієнтовною площею 0,38га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Крутогорб Гайсинського району Вінницької області вул. Першотравнева,29.
-  гр.  Магазинському Олегу Володимировичу який проживає с. Бубнівка, на земельну ділянку орієнтовною площею 0,50га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Бубнівка. Гайсинського району Вінницької області.
-  гр.  Кочелабі Роману Юрійовичу який проживає м. Вінниця вул. П.Запорожця,4/109, на земельну ділянку орієнтовною площею 2,0га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ярмолинці Гайсинського району Вінницької області.
-  гр.   Сверзоленку Михайлу Васильовичу який проживає Запоріжська область Оріхівський р-н с. Мирне, на земельну ділянку орієнтовною площею 1,0га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Рахни Гайсинського району Вінницької області.
-   гр.   Петренку Петру Филимоновичу який проживає с.Борсуки на земельну ділянку орієнтовною площею 1,0га для ведення особистого селянського господарства за межами  с. Борсуки  Гайсинського району Вінницької області.
-   гр.   Ковальчуку Артему Анатолійовичу який проживає с.Чечелівка на земельну ділянку орієнтовною площею 1,0га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чечелівка  Гайсинського району Вінницької області.¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬
-   гр.    Горбатюк Галині Олексіївні  яка проживає с. Семирічка вул. 
1Травня, 39а на земельну ділянку орієнтовною площею 0,33га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Семирічка  Гайсинського району Вінницької області.


2. Відмовити в надані дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в приватну власність:
-  гр.  Грабовській Тетяні Миколаївні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд яка розташована   за адресою с. Карбівка Гайсинського району Вінницької області по вул.  Центральна,115.
-  гр.   Олексійчук Надії Іванівні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,27га для ведення особистого селянського господарства  яка розташована   за адресою с. Карбівка Гайсинського району Вінницької області по вул.  Північна, 65.
-  гр.   Білоконь Олені Семенівні на земельну ділянку орієнтовною площею  0,06га для ведення особистого селянського господарства  яка розташована   за адресою с. Кисляк  Гайсинського району Вінницької області по вул.  Шкільна,38.
-  гр.   Пархоменко Валентині Михайлівні, Пархоменко Руслану Анатолійовичу на земельну ділянку орієнтовною площею  0,0209га для ведення особистого селянського господарства  яка розташована за адресою м. Гайсин  Гайсинського району Вінницької області по вул.  Грушевського,47.
-  гр.    Ткачуку Віктору Володимировичу  на земельну ділянку орієнтовною площею 0,10га для ведення особистого селянського господарства яка розташована за адресою с. Кіблич Гайсинського району Вінницької області по вул.  Садова,18.
- гр.   Палій Валентині Автономівні  на земельну ділянку орієнтовною площею 0,06га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд яка розташована за адресою м. Гайсин  Гайсинського району Вінницької області по вул.  Садова,10.
-  гр.   Когуту Василю Івановичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,02га для ведення особистого селянського господарства  яка розташована за адресою с. Куна  Гайсинського району Вінницької області по вул.  Незалежності,13.
- гр. Грабовському Олександру Миколайовичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд  яка розташована за адресою с. Карбівка Гайсинського району Вінницької області по вул.  Центральна,119.
-  гр.    Задорожній Олені Петрівні на земельну ділянку орієнтовною площею   0,09га для ведення особистого селянського господарства яка розташована за адресою с. Кіблич   Гайсинського району Вінницької області по вул.  Покришкіна,18.
-  гр.     Шпортько Галині Володимирівні на земельну ділянку орієнтовною  площею 0,05га для ведення особистого селянського господарства яка розташована за адресою с. Зятківці    Гайсинського району Вінницької області по вул.  Молодіжна,5 .
-  гр.   Баранюк Лідії Тихонівні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та орієнтовною площею  0,14га для ведення особистого селянського господарства  яка розташована за адресою с. Рахни  Гайсинського району Вінницької області по вул.   Лісова,21.
-  гр.   Мамризі Сергію Олександровичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0777га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд  яка розташована за адресою м. Гайсин  Гайсинського району Вінницької області по вул.  П.Орлика,5/1.
-   гр.  Куцубею Федору Івановичу  на земельну ділянку   орієнтовною площею 0,21га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Семирічка вул. Комарова,54 Гайсинського району Вінницької області.
-  гр.   Святославському Олегу  Анатолійовичу, який проживає  в  м. Вінниця  вул. І.Богуна,194,  на земельну ділянку орієнтовною площею 1,6га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою м.Гайсин  Гайсинського району Вінницької області по вул. Південна,119  (Земельна ділянка перебуває в оренді у «Гайсинське підприємство по племінній справі у тваринництві»).
- гр.  Важовій Ганні Євгенівні, яка проживає  в  м. Вінниця  вул.  Замостянська,20А, корп. 11 кв.19 на земельну ділянку орієнтовною площею 2.0га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою м. Гайсин  Гайсинського району Вінницької області по вул. Південна,119 (Земельна ділянка перебуває в оренді у «Гайсинське підприємство по племінній справі у тваринництві»).
- гр.  Важовій Ользі Йосипівні, яка проживає  в  м. Вінниця  вул.  Стахурського,24 кв.45 на земельну ділянку орієнтовною площею 2.0га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою м. Гайсин  Гайсинського району Вінницької області по вул. Південна,119  (Земельна ділянка перебуває в оренді у «Гайсинське підприємство по племінній справі у тваринництві»).
- гр.  Важовій Надії Григорівні, яка проживає  в  м. Вінниця  вул.  Замостянська,20А корп. 11 кв.19  на земельну ділянку орієнтовною площею 2.0га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою м. Гайсин  Гайсинського району Вінницької області по вул. Південна,119 (Земельна ділянка перебуває в оренді у «Гайсинське підприємство по племінній справі у тваринництві»).
- гр.  Мрищук Антоніні Миколаївні, яка проживає  в  м. Вінниця  вул.  Новопрорізна,6 кв.5 на земельну ділянку орієнтовною площею 2.0га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою м. Гайсин  Гайсинського району Вінницької області по вул. Південна,119  (Земельна ділянка перебуває в оренді у «Гайсинське підприємство по племінній справі у тваринництві»).
- гр.    Арташ Ользі Іванівні, яка проживає  в  м. Вінниця  вул.  Стрілецька,17   на земельну ділянку орієнтовною площею 2.0га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою м. Гайсин  Гайсинського району Вінницької області по вул. Південна,119 (Земельна ділянка перебуває в оренді у «Гайсинське підприємство по племінній справі у тваринництві»).
- гр.   Радкевич Аллі Юліївні, яка проживає  в  м. Гайсин  на земельну ділянку орієнтовною площею 2.0га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою м. Гайсин  Гайсинського району Вінницької області по вул. Південна,119(Земельна ділянка перебуває в оренді у «Гайсинське підприємство по племінній справі у тваринництві»).
- гр.  Важову Євгену Віталійовичу, який проживає  в  м. Вінниця  вул.  Новопрорізна,9 кв.1 на земельну ділянку орієнтовною площею 2.0га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою м. Гайсин Гайсинського району Вінницької області по вул. Південна,119  (Земельна ділянка перебуває в оренді у «Гайсинське підприємство по племінній справі у тваринництві»).

3 Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).


Міський голова                                                       Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення