Логотип

Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

31/05/2024

Рішення міської ради від 23.05.2024 № 55 рішення / 69 чергова сесія «Про створення відділення соціально-психологічної допомоги та затвердження структури та штатної чисельності відділення соціально-психологічної допомоги комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради»


     З метою розширення зони обслуговування, проведення соціальної роботи та надання соціальних послуг особам, які перебувають у складних життєвих обставинах і не можуть їх подолати, відповідно до наказу Міністерства України у справах сім’ї, дітей та молоді від 07.07.2004 №91 «Про затвердження Типових структури і штатного розпису центру соціально-психологічної допомоги», Закону України «Про соціальні послуги», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексу законів про працю України, та враховуючи клопотання начальника відділу соціального захисту Гайсинської міської ради Внученко М.О. від 17.05.2023 року №01-09/433, міська рада ВИРІШИЛА:

1.    Створити відділення соціально-психологічної допомоги, як структурний підрозділ (відділення) комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»  Гайсинської міської ради.
2. Включити з 01.06.2024 до структури центру 18 штатних одиниць та внести зміни до штатного розпису, а саме ввести такі посади: 
- «Завідувач відділення» соціально-психологічної допомоги – 1 (одна) штатна одиниця;
- «Бухгалтер» (доповнення, на заміну посади головний бухгалтер) – 1 (одна) штатна одиниця;
-  «Психолог» – 2 (дві) штатних одиниці;
- «Завідувач господарством» (доповнення, на заміну посади педагог соціальний)  – 1 (одна) штатна одиниця;
- «Фахівець із соціальної роботи» (доповнення, на заміну посади педагог соціальний) – 2 (дві)  штатних одиниці;
- «Соціальний працівник» (доповнення, на заміну посади сестра медична) – 1 (одна) штатна одиниця;
- «Юрисконсульт» – 1 (одна) штатна одиниця;
- «Підсобний робітник» (доповнення, на заміну посади кухар) – 1 (одна) штатна одиниця;
- «Черговий по поверху» (доповнення, на заміну посади адміністратор черговий) – 8 (вісім) штатних одиниць.
         3. Затвердити структуру та штатну чисельність відділення соціально-психологічної підтримки комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»  Гайсинської міської ради, згідно додатка 1 цього рішення.
          4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.).

    Міський голова                                                                    Анатолій   ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення