Логотип

Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

31/05/2024

Рішення міської ради від 23.05.2024 № 56 рішення / 69 чергова сесія «Про затвердження Положення та структури комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради в новій редакції»

В зв’язку з розширенням функціональних обов’язків та виробничою необхідністю, враховуючи клопотання начальника  відділу соціального захисту Гайсинської міської ради Внученко М. О. від 17.05.2024 року №01-09/432 та №01-09/434 про внесення змін до Положення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради та приведення у відповідність штатної чисельності  їх працівників, керуючись Законом України «Про соціальні послуги», відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада ВИРІШИЛА:

1.    Затвердити Положення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради в новій редакції згідно з додатком 1 до цього рішення.
2.Уповноважити міського голову Анатолія Гука на підписання Положення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради у новій редакції.
3.Доручити директору комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради Наталії Тарасюк здійснити організаційно-правові заходи, необхідні для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу.
4.Затвердити структуру та штатну чисельність комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»  Гайсинської міської ради із внесеними змінами, згідно з додатком 2 до цього рішення.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань регулярної політики, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та боротьби з корупцією (Кирилюк К.С.) та з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.).

    Міський голова                                                                   Анатолій   ГУК
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення