Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/06/2024

Рішення міської ради від 21.06.2024 № 10 рішення/ 70 чергова сесія «Про введення до штатних розписів закладів освіти штатних одиниць головного бухгалтера та бухгалтера»

   Відповідно до пункту 5 ч. 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення 69 сесії Гайсинської міської ради 8 скликання №23 «Про надання фінансової автономії закладам освіти Гайсинської міської ради», наказу Міністерства освіти і науки України №1205 від 06.12.2010 року «Про затвердження Типових штатних нормативів закладів загальної середньої освіти » зі змінами, враховуючи клопотання начальника відділу освіти Шрамко В.М.  № 01-09/457 від 07.06.2024 року про введення до штатних розписів закладів освіти штатних одиниць головного бухгалтера та бухгалтера, міська рада  ВИРІШИЛА :
1.1    Вивести зі штатного розпису закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 м. Гайсин Гайсинської міської ради  штатну одиницю кухаря в кількості 0,5 ставки , штатну одиницю прибиральника службових приміщень в кількості 0,5 ставки, штатну одиницю електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування в кількості 1 ставки ;
1.2    Вивести зі штатного розпису закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №6 м. Гайсин Гайсинської міської ради штатну одиницю підсобного робітника кухні в кількості 0,5 ставки, штатну одиницю робітника з комплексного обслуговування й ремонту будівель в кількості 0,5 ставки, штатну одиницю електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування в кількості 0,75 ставки, штатну одиницю прибиральника службових приміщень в кількості 0,25 ставки.
2.1 Ввести до штатного розпису закладу загальної середньої освіти І -ІІІ
ступенів №1 м. Гайсин Гайсинської міської ради  штатну одиницю головного бухгалтера в кількості 1 ставки та  бухгалтера в кількості 1  ставки.
 2.2    Ввести до штатного розпису закладу загальної середньої освіти І-ІІІ  ступенів №6 м. Гайсин  Гайсинської міської ради  штатну одиницю головного бухгалтера в кількості 1 ставки та  бухгалтера в кількості 1 ставки.
3.  Відділу освіти Гайсинської міської ради (Шрамко В.М.) внести відповідні зміни до штатних розписів закладів загальної середньої освіти, визначених у п.1, п.2  цього рішення з 01.07.2024 року.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міськвиконком та постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.).    

Міський голова                                                                      Анатолій ГУК 
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення