Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/06/2024

Рішення міської ради від 21.06.2024 № 19 рішення / 70 чергова сесія «Про надання дозволу на продовження терміну дії договору оренди»

Відповідно до пункту 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», враховуючи п. 5 постанови Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 року №634 «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», розглянувши клопотання директора КП «Гайсинська дирекція кіномережі» Михайлової Т.В. від 25.04.2024 року №2 щодо продовження договору оренди частини приміщення кінотеатру «Мир», міська рада ВИРІШИЛА :

1.    Надати дозвіл на продовження договору оренди комунального майна Гайсинської міської ради б/н від 18.06.2021 року зі Службою у справах дітей Гайсинської міської ради без проведення електронного аукціону терміном на 2 роки 11 місяців.

2.    Надати дозвіл директору КП «Гайсинська дирекція кіномережі» (Михайловій Т.В.) на укладання угоди про продовження договору оренди зазначеного в п.1 даного рішення. 

3.    Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту ( Мартинюк В.В.).

                 Міський голова                                                      Анатолій ГУК
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення