Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/06/2024

Рішення міської ради від 21.06.2024 № 36 рішення / 70 чергова сесія «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки із земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами населеного пункту с.Тимар Гайсинського району Вінницької області»

Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової  оцінки земельної  ділянки,  відповідно до ст. ст. 12, 91, 124, 125 Земельного кодексу України, ст.ст. 13, 18 Закону України «Про оцінку земель», Закону України «Про Державний земельний кадастр» Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», ст. 26, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада ВИРІШИЛА:
1. Затвердити технічну документацію земельної  ділянки із земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02) за межами населеного пункту с.Тимар Гайсинського району Вінницької області.
          1.2. Затвердити нормативну грошову оцінку земельної ділянки  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 34,0139 га з кадастровим номером 0520882000:02:002:0062 у розмірі 84025127,65 (вісімдесят чотири мільйони двадцять п’ять тисяч сто двадцять сім грн. 65 коп.).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування територій, містобудування, будівництва та архітектури  (Шульга А.О.).
      
Міський голова                                                    Анатолій ГУК
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення