Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/06/2024

Рішення міської ради від 21.06.2024 № 54 рішення / 70 чергова сесія «Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду»

    Розглянувши клопотання СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЧОГО КООПЕРАТИВА «КОТОВСЬКИЙ» про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення частини земельної ділянки із земель щодо яких Гунчанською сільською радою були надані дозволи на виготовлення документації із землеустрою для передачі у власність таких земельних ділянок громадянам, відповідно до ст.ст. 12, 60, 61 Земельного кодексу України, ст. 5 Закону України «Про  особисте селянське господарство», ст. 50 Закон України «Про Землеустрій», Закону України                 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Закону України «Про Державний земельний кадастр», ст. ст. 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА: 

1. Відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,2 га в оренду СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ВИРОБНИЧОМУ КООПЕРАТИВУ «КОТОВСЬКИЙ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами в межах с. Гунча Гайсинського району Вінницької області.  
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).


Міський голова                                                       Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення