Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28/06/2024

Рішення міської ради від 21.06.2024 № 58 рішення / 70 чергова сесія «Про звіт голови постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту за 2023 рік»

Відповідно до ст.ст. 26, 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Положення про постійні комісії, затвердженого рішенням 15 сесії міської ради 8 скликання від 18.06.2021 року №9 «Про затвердження Положення «Про постійні комісії Гайсинської міської ради 8 скликання», заслухавши інформацію голови постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту Мартинюка В.В. про проведену роботу за 2023 рік, міська рада  ВИРІШИЛА: 

1.    Звіт голови постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту Мартинюка В.В. про проведену роботу за 2023 рік, взяти до відома (додається).   
 
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти міського голову                               Гука А.І.


       Міський голова                                                              Анатолій  ГУК
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення