Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

27/08/2024

Рішення міської ради від 22.08.2024 № 71 рішення / 71 чергова сесія «Про інвентаризацію земель комунальної власності з метою формування земельних ділянок, що полягає у визначенні їх як об’єктів цивільних прав»

   Враховуючи клопотання Центрально-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства, відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 20, 57-1, 79-1 Земельного кодексу України, ст. 35, 57 Закону України «Про землеустрій», міська рада ВИРІШИЛА: 

  1. Провести інвентаризацію земель комунальної власності орієнтовною площею 1550 га для формування земельних ділянок, що полягає у визначенні їх як об’єктів цивільних прав з метою віднесення таких до самозаліснених земельних ділянок. 
 2. Розроблену документацію із землеустрою подати на затвердження до Гайсинської міської ради  відповідно до чинного законодавства.
 3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування територій, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).
      


Міський голова                                                    Анатолій ГУК


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення