Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

27/08/2024

Рішення міської ради від 22.08.2024 № 79 рішення / 71 чергова сесія «Про включення до об’єктів права комунальної власності нерухомого майна та реєстрацію комунальної власності»


У зв’язку з виробничою необхідністю, з метою проведення Державної реєстрації нерухомого майна у комунальну власність Гайсинської міської ради, керуючись ст. ст. 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про Державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», міська рада ВИРІШИЛА:

    1. Включити до об’єктів права комунальної власності:
    1.1. комплекс будівель, розташований за адресою: Вінницька область, Гайсинський район, місто Гайсин, вулиця Високовича, 19, загальною площею 2063,9 кв.м.
    
    2. Доручити начальнику юридичного відділу виконавчого комітету Гайсинської міської ради, Міщенку О.О., здійснити усі необхідні заходи, щодо Державної реєстрації об’єктів нерухомого майна визначеного у п.1 цього рішення у комунальну власність Гайсинської міської ради. 

    3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).


       Міський голова                                                     Анатолій   ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення