Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

25/09/2024

Рішення міської ради від 20.09.2024 № 17 / 72 чергова сесія «Про внесення змін до Програми запобігання загибелі людей на водних об’єктах Гайсинської міської територіальної громади на 2024-2026 роки»

Відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексу цивільного захисту України, розпорядження Президента України від 14.07.2011р. №190/2011-рп «Про невідкладні заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах», Постанови Кабінету Міністрів України від 06.03.2002р. №264 «Про затвердження Порядку обліку місць масового відпочинку населення на водних об’єктах», наказу МВС України від 10 квітня 2017 року №301 «Про затвердження Правил охорони життя людей на водних об’єктах України» з метою вдосконалення системи охорони, попередження нещасних випадків, пошуку та рятування життя людей на водних об’єктах Гайсинської міської територіальної громади, створення умов для безпечного використання водних об’єктів, враховуючи погодження постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Програми запобігання загибелі людей на водних об’єктах  Гайсинської міської територіальної громади на 2024-2026 рр., виклавши її у новій редакції (додається).

2. Фінансування Програми проводити з міського бюджету в межах кошторисних призначень та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.).

 

 Міський голова                                                                       Анатолій ГУК          

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення