Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

25/09/2024

Рішення міської ради від 20.09.2024 № 30 / 72 чергова сесія «Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Гайсинської міської територіальної громади у вигляді субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів у 2024 році (*****************)»

Відповідно до Бюджетного кодексу України, керуючись ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи погодження постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Передати кошти з бюджету Гайсинської міської територіальної громади державному бюджету у вигляді Субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів  в сумі ******* грн. 00 коп. (******** грн. 00 коп.) у 2024 році, в тому числі:

1.1. Військовій частині ******  Збройних Сил України, через військову частину ****, в сумі ******,00 грн.,

1.2. Головному управлінню ДСНС України у Вінницькій області, для здійснення капітального ремонту системи опалення в будівлі пожежної частини 10 ДПРЧ (м. Гайсин), в сумі 950000,00 грн.

2. Затвердити Договора про передачу міжбюджетних трансфертів (додаються).

3. Уповноважити міського голову Гайсинської міської ради  (Гук А.І.) підписати дані Договора.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.).

 

 

         Міський голова                                               Анатолій ГУК

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення