Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

25/09/2024

Рішення міської ради від 20.08.2024 № 32 / 72 чергова сесія «Про надання згоди на списання матеріальних цінностей, які знаходяться на балансі Гайсинської міської ради»

Відповідно до статті 26, пункту 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за результатами проведення державного фінансового аудиту бюджету Гайсинської міської територіальної громади, згідно рішення виконавчого комітету №164 від 13.06.2024 року, заслухавши інформацію начальника відділу бухгалтерської служби Гайсинської міської ради Ткачук Л. В. про необхідність списання матеріальних цінностей, які знаходяться на балансі Гайсинської міської ради, міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Надати відділу бухгалтерської служби Гайсинської міської ради згоду на списання матеріальних цінностей, перелік яких наведено у додатках №1 і №2 даного рішення у зв’язку з моральним та фізичним зносом, як такі що є непридатними для подальшого використання.
  2. Додатки №1 і №2  є невід’ємною частиною даного рішення.
  3. Комісії з питань списання матеріальних цінностей здійснити списання матеріальних цінностей згідно додатків №1 і №2.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій міжнародного співробітництва                     (Гукало А. І.).

 

 

Міський голова                                                                       Анатолій ГУК          

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення