Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

25/09/2024

Рішення міської ради від 20.09.2024 № 35 / 72 чергова сесія «Про внесення змін і затвердження структури та штатної чисельності закладу дошкільної освіти №7 «Берізка» м. Гайсин Гайсинської міської ради в новій редакції»

Відповідно до пункту 5 ч. 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Типових штатних нормативів дошкільних навчальних закладів, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України №1055 від 04.11.2010 року (зі змінами), розглянувши клопотання начальника відділу освіти Шрамко В.М. від 09.09.2024 року № 01- 09/700  про введення до штатного розпису закладу дошкільної освіти №7«Берізка» м. Гайсин додаткових штатних одиниць асистента вихователя та вихователя,  міська рада   ВИРІШИЛА :

 

  1. Ввести зміни до структури та штатної чисельності закладу дошкільної освіти №7 «Берізка»  м. Гайсин Гайсинської міської ради з 01.10.2024 року додаткові штатні одиниці асистента вихователя в кількості 1 ставки та вихователя в кількості 0,3 ставки.
  2. Затвердити структуру та штатну чисельність закладу дошкільної освіти №7 «Берізка»  м. Гайсин Гайсинської міської ради в новій редакції, що додається.
  3. Утримання штатних одиниць, зазначених  у п.1 цього рішення,  здійснювати в межах кошторисних призначень.
  4.    Відділу освіти Гайсинської міської ради (Шрамко В.М.) внести  відповідні зміни до штатного розпису закладу дошкільної освіти №7 «Берізка» м. Гайсин Гайсинської міської ради.
  5.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного  розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва ( Гукало А.І.).   

  

 

 

Міський голова                                                                       Анатолій ГУК          

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення