Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

25/09/2024

Рішення міської ради від 20.09.2024 № 43 / 72 чергова сесія «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ВФ УКРАЇНА» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій за межами с. Зятківці із земель комунальної власності на території Гайсинської міської ради Гайсинського району Вінницької області»

Розглянувши клопотання ПрАТ «ВФ Україна» щодо затвердження проекту землеустрою та передачі в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій із земель комунальної власності за межами с. Зятківці на території Гайсинської міської ради Гайсинського району Вінницької області, відповідно  до  ст.  12, 91, 186 Земельного кодексу України, ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ВФ УКРАЇНА» площею 0,0117 га з кадастровим номером 0520882200:01:002:0083 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (код цільового призначення – 13.01) за межами  с. Зятківці на території Гайсинської міської ради Гайсинського району Вінницької області.

2. Передати ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ВФ УКРАЇНА» в оренду земельну ділянку із земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення площею 0,0117 га з кадастровим номером 0520882200:01:002:0083 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (код цільового призначення – 13.01) за межами с. Зятківці на території Гайсинської міської ради Гайсинського району Вінницької області терміном на 49 (сорок дев’ять) років із встановленням орендної плати в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3. Заявнику укласти договір оренди землі та зареєструвати право оренди на земельні ділянки в установленому чинним законодавством порядку.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

Міський голова                                                      Анатолій ГУК

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення