Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

25/09/2024

Рішення міської ради від 20.09.2024 № 70 / 72 чергова сесія «Про розроблення детального плану території за межами населеного пункту міста Гайсина»

З метою комплексної забудови заміської території з сходу від міста, розглянувши клопотання ТзОВ «ДУКАТ», відповідно до ст.ст. 26,31,33,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 8,10,19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 12 Закону України  «Про основи містобудування», міська рада  ВИРІШИЛА:

1.Розробити детальний  план території за східною межею міста обмеженої з заходу - межею міста, дорогою на лісорозсадник зі сходу, лісом та очисними спорудами «Гайсинводоканал» з півдня, Гайсинської ОТГ, Вінницької області.  
2. Визначити замовником розроблення детального плану території, зазначеної в п.1 цього рішення, відділ містобудування, архітектури, ЖКГ, благоустрою, інфраструктури Гайсинської міської ради.
3. Погодитись з інвестуванням розробки містобудівної документації – ТзОВ «ДУКАТ».
4. Розроблений детальний план території затвердити протягом 30 днів з дня його подання на засіданні виконавчого комітету Гайсинської міської ради.
5. Відділу інформаційної діяльності, зв’язків з громадськістю, інформаційних технологій та технічного забезпечення міської ради  забезпечити оприлюднення затвердженого детального плану на офіційному вебсайті Гайсинської міської ради протягом 10 днів з його затвердження.

6. Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

 

 

          Міський голова                                                   Анатолій  ГУК

 

 

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення