Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

29/04/2023

Рішення міської ради від 21.04.2023 № 12 рішення / 47 сесія «Про внесення змін до рішення 11 сесії міської ради 8 скликання від 16.04.2021 року №11 «Про передачу в оперативне управління відділу освіти Гайсинської міської ради закладів та установ освіти Гайсинської територіальної громади та внесення змін до Положення про відділ освіти Гайсинської міської ради».»

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи клопотання відділу освіти Гайсинської міської ради від 04.04.2023 року №01-09/230, у зв’язку з розширенням функціональних обов’язків та виробничою необхідністю, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про відділ освіти Гайсинської міської ради у новій редакції (додається).

2. Уповноважити міського голову Гука А.І. на підписання Положення про відділ освіти Гайсинської міської ради у новій редакції.

3. Доручити начальнику відділу освіти Гайсинської міської ради Шрамко В.М. здійснити організаційно-правові заходи, необхідні для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань освіти, культури, спорту, духовного розвитку та молодіжної політики (Вдовцова Т.А.) та з питань регуляторної політики, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та боротьби з корупцією (Кирилюк К. С.).     

 

           Міський голова                                                              Анатолій  ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення