Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

29/04/2023

Рішення міської ради від 21.04.2023 № 15 рішення/ 47 сесія «Про впорядкування вулиць в селі та селищі Губник.»

Розглянувши рішення 1 сесії 7 скликання Губницької сільської ради від 12.11.2015 року №8 щодо перейменуванню вулиць в селі Губник, виявлено помилку в п.1 рішення: перейменувавши вул. Кірова на вул. Станційну в селі Губник, оскільки вул. Кірова існує лише в селищі Губник. В селі Губник вул. Кірова не було. Як наслідок виконання даного рішення в словниках Державного реєстру речових прав на нерухоме майно вул. Кірова в селі Губник було перейменовано на вул.  Станційна, натомість в селищі залишилась вул. Кірова. Також у словнику вулиць села Губник міститься вул. Привокзальна, а насправді вулиця  Привокзальна існує у селищі Губник.  Відповідно до ст. 25,26 п.1 ст. 37, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада ВИРІШИЛА:

 

 1. Перейменувати в селищі Губник вул. Кірова на вул. Станційна.

 2. Просити ДП «Національні інформаційні системи» перенести вул. Станційна зі словника вулиць Державного реєстру речових прав на нерухоме майно села Губник та об’єднати її з вул. Кірова селища Губник із назвою вул. Станційна. Перенести вул. Привокзальна зі словника Державного реєстру речових прав на нерухоме майно села Губник із назвою вул. Привокзальна.

3.Затвердити по селищу Губник такі вулиці: вул. Привокзальна, вул. Станційна.

4. Відділу архітектури, містобудування, ЖКГ, благоустрою, інфраструктури Гайсинської міської ради (Юрчак В.П.) здійснити організаційно-правові заходи щодо виконання цього рішення.

5.  Оприлюднити дане рішення.

6. Контроль за виконанням покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

 

Міський голова                                                       Анатолій  ГУК                                                                    

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення