Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

29/04/2023

Рішення міської ради від 21.04.2023 № 41 рішення / 47 сесія «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі СТ «РИНОКТОРГ», що знаходиться за адресою м.Гайсин вул.Соборна,55.»

 

       Розглянувши заяву СТ «РИНОКТОРГ» щодо надання дозволу на  виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка перебуває в користуванні на підставі договору оренди земельної ділянки, відповідно до ст.ст. 12, 91, 124, 125 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі СТ «РИНОКТОРГ», яка перебуває в оренді на підставі договору оренди земельної ділянки зареєстрованого в реєстрі за №453 від 07.02.2002 року:

   - площею 0,0951 га,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07). Адреса розташування: м. Гайсин, вул. Соборна 55, Гайсинського району Вінницької області.

2.Після внесення відомостей про земельну ділянку до НКС, Орендарю внести відповідні зміни до договору оренди на вищевказану земельну ділянку.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

Міський голова                                              Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення