Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

29/04/2023

Рішення міської ради від 21.04.2023 № 53 рішення \ 47 сесія «Про внесення змін до рішення Гайсинської міської ради.»

 

Враховуючи допущену помилку в рішенні 27 сесії Гайсинської міської ради 8 скликання, відповідно до статей 12, 43, 44, 45, 791 Земельного кодексу України, статей 25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій», Постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 2012 року № 513, пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до рішення 45 сесії 8 скликання від 21 лютого 2023 року  №64 «Про інвентаризацію земель комунальної власності з метою формування земельної ділянки як об’єкту природно-заповітного фонду», змінивши вид документації із землеустрою з «технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки» на «проект землеустрою щодо організації і встановлення меж» виклавши  пункт 1 та пункт 2 в наступній редакції:

«1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, - ландшафтного заказника місцевого значення «Зеленоклинівські пороги» площею 67,8641 га, розташованого за межами с. Губник Гайсинської міської ради Гайсинського району Вінницької області із земель природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення для збереження та використання регіональних ландшафтних парків (код згідно КВЦПЗ 04.11).

2. Доручити виконавчому комітету Гайсинської міської ради замовити розробку проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення в землевпорядній організації».

 

2 .Розроблену документацію із землеустрою подати на затвердження до Гайсинської міської ради  відповідно до чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

Міський голова                                                Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення