Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

29/04/2023

Рішення міської ради від 21.04.2023 № 56 рішення / 47 сесія «Про затвердження проекта землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі її у власність (в межах населеного пункту).»

 

Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки розроблену виконавцем: ФОП Данилюк Максим Вікторович, відповідно до cт.ст. 12, 116, 118, 122, 186 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Закону України «Про Державний земельний кадастр», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд по населеному пункті м.Гайсин та передати у приватну власність вказану земельну ділянку, для подальшої державної реєстрації права власності за громадянкою:

- гр. Бугрим Ганною Данилівною, земельну ділянку для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд площею 0,0700 га кадастровий номер 0520810100:01:003:0156, яка розташована м.Гайсин, вул. І.Богуна,90.

1.1. Громадянці зареєструвати речове право власності на передану земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

Міський голова                                                                  Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення