Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

29/04/2023

Рішення міської ради від 21.04.2023 № 79 рішення / 47 сесія «Про передачу нерухомого майна (житлова квартира, розташована за адресою: м. Гайсин, вул. Грушевського, 38А) з балансу Гайсинської міської ради на баланс КП «Гайсинська ЖЕК»»

 

Відповідно до ст.ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати згоду на передачу нерухомого майна (житлова квартира, розташована за адресою: м. Гайсин, вул. Грушевського, 38А) з балансу Гайсинської міської ради на баланс КП «Гайсинська ЖЕК».

 

  1. Передачу нерухомого майна (житлова квартира, розташована за адресою: м. Гайсин, вул. Грушевського, 38А) з усім нерухомим та рухомим майном, що обліковується  на час здійснення передачі, здійснити в порядку встановленому чинним законодавством.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово – комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

 

     Міський голова                                                              Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення