Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

29/04/2023

Рішення міської ради від 21.04.2023 № 82 рішення / 47 сесія «Про відмову у наданні земельної ділянки із земель водного фонду для загального користування в межах с. Адамівка»

 

Розглянувши колективне звернення жителів с. Адамівка Гайсинського району Вінницької області щодо передачі земельної ділянки під водним об’єктом для загального користування, а також  враховуючи необхідність включення такої земельної ділянки в перелік ділянок, право оренди на яку можливо продати на земельних торгах (аукціоні) та з метою наповнення бюджету Гайсинської міської ради, відповідно до ст.ст. 12, 20, 91, 124, 125, 134 Земельного Кодексу України, ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити у наданні земельної ділянки площею 9,0231 га із земель водного фонду для загального користування в межах с. Адамівка.

2. Включити земельну ділянку площею 9,0231 га із земель водного фонду до переліку земельних ділянок комунальної власності, право оренди на які може бути реалізовано на земельних торгах.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології, планування територій, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

Міський голова                                                     Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення