Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

02/06/2023

Рішення міської ради від 23.05.2023 № 3 рішення/ 48 позачергова сесія «Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Гайсинської міської ради» для забезпечення збереження здоров′я громадян Гайсинщини на 2022 - 2026 роки»

   Відповідно до п.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я Гайсинської міської ради Олійника М.О. щодо необхідності придбання слухових апаратів для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, міська  ради  ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Гайсинської міської ради» для забезпечення збереження  здоров′я  громадян   Гайсинщини  на 2022 -  2026 роки, затвердженої рішенням 21 сесії Гайсинської міської ради 8 скликання від 17.09.2021 року такі зміни:

1.1 В додаток 1 «Паспорт Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Гайсинської міської ради» для забезпечення збереження  здоров′я  громадян   Гайсинщини  на 2022 - 2026 роки, пункт 9 викласти в новій редакції, що додається до цього рішення.

1.2. В додаток 2 «Програма фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Гайсинської міської ради» для забезпечення збереження  здоров′я  громадян   Гайсинщини  на 2022 -  2026 роки, пункт 10 «Забезпечення  пільгових  категорій населення медикаментами, технічними  виробами та  предметами догляду» розділу І «Пріоритетні напрями діяльності щодо збереження здоров’я населення району», викласти в новій редакції, що додається до цього рішення.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.) та з питань охорони здоров’я, санітарного нагляду та соціального захисту населення (Кравець М.Б.).

 

    Міський голова                                                               Анатолій ГУК          


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення