Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

02/06/2023

Рішення міської ради від 23.05.2023 № 4 рішення / 48 позачергова сесія «Про затвердження змін до заходів з реалізації Програми розвитку надання соціальних послуг комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» на 2023-2025 роки в новій редакції»

Враховуючи клопотання начальника відділу соціального захисту  Гайсинської міської ради Внученко М.О., відповідно до Програми розвитку надання соціальних послуг комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» на 2023-2025 роки,  керуючись ст. 40 п.6, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити заходи з реалізації Програми розвитку надання соціальних послуг комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» на 2022-2023 роки в новій редакції, згідно додатку 1.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.) та з питань охорони здоров’я, санітарного нагляду та соціального захисту населення (Кравець М.Б.).

 

Міський голова                                                                      Анатолій ГУК

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення