Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

02/06/2023

Рішення міської ради від 23.05.2023 № 7 рішення/ 48 позачергова сесія «Про створення сектору державної реєстрації загального відділу виконавчого комітету Гайсинської міської ради»

У зв’язку з виробничою необхідністю, з метою забезпечення населення громади якісними адміністративними послугами, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», міська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Створити сектор державної реєстрації загального відділу виконавчого комітету Гайсинської міської ради.

 

2. Затвердити Положення про сектор державної реєстрації загального відділу виконавчого комітету Гайсинської міської ради (додаток №1).

 

3. Визначити структуру та штатну чисельність сектору державної реєстрації загального відділу виконавчого комітету Гайсинської міської ради із наступними штатними одиницями:

-завідувач сектору-державний реєстратор – одна штатна одиниця;

- державний реєстратор – три штатні одиниці.

 

4. Внести зміни та затвердити структуру та штатної чисельності апарату виконавчого комітету Гайсинської міської ради на 2023 рік із внесеними змінами, згідно додатку №2.

 

5. Надати сектору державної реєстрації загального відділу виконавчого комітету Гайсинської міської ради повноваження суб’єкта державної реєстрації прав, передбачених Законами України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» з 01.06.2023 року.

 

6. Доручити завідуючому сектором державної реєстрації загального відділу виконавчого комітету Гайсинської міської ради, відповідно до Законів України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» здійснити необхідні організаційно- правові засоби з підключення до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань – сектор державної реєстрації загального відділу виконавчого комітету Гайсинської міської ради.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.)

      

Міський голова                                                                         Анатолій  ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення