Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

02/06/2023

Рішення міської ради від 23.05.2023 № 8 рішення/ 48 позачергова сесія «Про внесення змін до структури та штатної чисельності відділу «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Гайсинської міської ради»

У зв’язку з виробничою необхідністю, з метою забезпечення безперебійної роботи Гайсинської міської ради, керуючись ст. ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексом законів про працю України, Постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», міська рада ВИРІШИЛА:

 

         1. Внести зміни до структури та штатної чисельності відділу «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Гайсинської міської ради з 01.08.2023 року, скоротивши наступні посади:

         - Державний реєстратор – три штатні одиниці.

 

         2.  Відповідно до вимог чинного законодавства України, не пізніше ніж за 2 (два) місці, попередити працівників, визначених у п. 1 цього рішення про наступне вивільнення та запропонувати працівникам, що підпадають під скорочення, переведення їх за згодою на інші вакантні посади.

 

         3. Затвердити структуру та штатну чисельність відділу «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Гайсинської міської ради із внесеними змінами, згідно з додатком №1 до цього рішення.

 

         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.).

 

 

       Міський голова                                                    Анатолій   ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення