Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

02/06/2023

Рішення міської ради від 23.05.2023 № 9 рішення/ 48 позачергова сесія «Про внесення змін до структури та штатної чисельності Служби у справах дітей Гайсинської міської ради»

Розглянувши клопотання начальника Служби у справах дітей Гайсинської міської ради від 12.05.2023 року №174, керуючись ст. ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексом законів про працю України, Постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», міська рада ВИРІШИЛА:

 

         1. Внести зміни до структури та штатної чисельності Служби у справах дітей Гайсинської міської ради, а саме:

         1.1. Ввести до структури та штатної чисельності Служби у справах дітей Гайсинської міської ради посаду «Спеціаліста 2-ї категорії» - 1 (одна) штатна одиниця.

 

         2. Затвердити структуру та штатну чисельність Служби у справах дітей Гайсинської міської ради із внесеними змінами, згідно з додатком №1 до цього рішення.

 

         3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.).

 

       Міський голова                                                    Анатолій   ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення