Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

02/06/2023

Рішення міської ради від 23.05.2023 № 15 рішення/ 48 позачергова сесія «Про прийняття до комунальної власності та на баланс Гайсинської міської ради об’єкту комунальної інфраструктури від товариства з обмеженою відповідальністю «Гайсинський консервний комбінат» та подальше його використання»

Керуючись ст.ст.26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 61 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. 319 Цивільного кодексу України, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю «Гайсинський консервний комбінат» (код ЄДРПОУ 31614056), Іванюка О.М. №02-41/99 від 28.04.2023 р., Гайсинська міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати згоду на прийняття до комунальної власності та на баланс Гайсинської міської ради об’єкт комунальної інфраструктури – КНС (каналізаційна-насосна станція), згідно  Додатку 1 до цього рішення.

2. Доручити Гайсинському міському голові створити комісію щодо прийняття до комунальної власності та на баланс Гайсинської міської ради об’єкта комунальної інфраструктури – КНС (каналізаційна-насосна станція), згідно п.1 даного рішення.

3. Комісії у визначений законом термін провести всі необхідні заходи, щодо приймання передачі до комунальної власності та на баланс Гайсинської міської ради об’єкта комунальної інфраструктури – КНС (каналізаційна-насосна станція) та подати відповідні Акти приймання-передачі на затвердження сесії Гайсинської міської ради.

4.Контроль за виконанням  даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства благоустрою та транспорту                   (Мартинюк В.В.)

 

Міський голова                                                                         Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення