Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

02/06/2023

Рішення міської ради від 23.05.2023 № 17 рішення/ 48 позачергова сесія «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі її в оренду (в межах населеного пункту)»

Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд та передачі її в оренду(в межах  населеного пункту) розроблену виконавцем ФОП Бойко Олександр Віталійович, відповідно до cт.ст. 12, 116, 118, 122, 186 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Закону України «Про оренду землі», Закону України «Про Державний земельний кадастр», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), громадянину укласти договір оренди для подальшої державної реєстрації права оренди на земельну ділянку в межах населеного пункту с.Губник для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:   

- гр. Загодиренко Олександру Пилиповичу земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га кадастровий номер 0520881500:03:005:0166, яка розташована с. Губник, вул. Центральна (Леніна), 17 в оренду терміном на 5 років з встановленням орендної плати в розмірі  1% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

2. Заявнику зареєструвати право оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

Міський голова                                                                   Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення