Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/06/2023

Рішення міської ради від 26.06.2023 № 1 рішення/49 сесія «Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Гайсинської міської ради» для забезпечення збереження здоров′я громадян Гайсинщини на 2022 - 2026 роки»

Відповідно до п.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я   міської ради Олійника М.О.,  міська  ради  ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Гайсинської міської ради» для забезпечення збереження  здоров′я  громадян   Гайсинщини  на 2022 -  2026 роки, затвердженої рішенням 21 сесії Гайсинської міської ради 8 скликання від 17.09.2021 року такі зміни:

1.1 В додаток 1 «Паспорт Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Гайсинської міської ради» для забезпечення збереження  здоров′я  громадян   Гайсинщини  на 2022 - 2026 роки, пункт 9 викласти в новій редакції, що додається до цього рішення (додаток 1).

1.2. В додаток 2 «Програма фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Гайсинської міської ради» для забезпечення збереження  здоров′я  громадян   Гайсинщини  на 2022 -  2026 роки, Розділ ІІІ «Фінансова підтримка працівників та зміцнення матеріально технічної бази» доповнити пунктом 13 «Будівництво тимчасових електричних мереж для здійснення електропостачання адміністративної будівлі», що додається до цього рішення  (додаток 2).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.) та з питань охорони здоров’я, санітарного нагляду та соціального захисту населення (Кравець М.Б.).

Міський голова                                                                       Анатолій ГУК          


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення