Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/06/2023

Рішення міської ради від 26.06.2023 № 5 рішення/ 49 сесія «Про внесення змін до Програми сприяння діяльності, розвитку та підтримки ВСП Гайсинський районний відділ ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» на 2022-2023 роки»

Відповідно до п. 22 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши клопотання завідувача ВСП Гайсинський районний відділ ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», з метою покращення якості надання медичних послуг населенню міської громади, враховуючи погодження постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Програми сприяння діяльності, розвитку та підтримки ВСП Гайсинський районний відділ ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» на 2022-2023 роки, а саме: Додаток 1 «Заходи до Програми сприяння діяльності, розвитку та підтримки ВСП Гайсинський районний відділ ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» на 2022-2023 роки», виклавши в новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.).

 

  Міський голова                                                        Анатолій ГУК                  


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення