Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/06/2023

Рішення міської ради від 25.06.2023 № 63 рішення / 49 сесія «Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва»

Розглянувши технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) розроблену виконавцем: ФОП Данилюк Максим Вікторович відповідно до cт. 12, 116, 118, 122, 186 Земельного кодексу України, закону України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Закону України «Про Державний земельний кадастр», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) для індивідуального садівництва та передати у власність вказану земельну ділянку, для подальшої державної реєстрації права власності за громадянкою:

- гр. Голюк Людмилі Вікторівні, що проживає м.Гайсин, для індивідуального садівництва площею 0,0500 га, кадастровий номер 0520883600:03:001:0433, що розташована масив «Крутогорб» СТ «Світанок»,62.

2. Заявнику зареєструвати право власності на земельну ділянку.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

Міський голова                                                                            Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення