Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

11/07/2023

Рішення міської ради від 10.07.2023 № 7 рішення / 50 позачергова сесія «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування закладу дошкільної освіти «Вербиченька» в межах с. Куна Гайсинської міської ради»

Розглянувши клопотання закладу дошкільної освіти «Вербиченька» про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти із земель комунальної власності відповідно до ст.ст  12,91,186 Земельного кодексу України; ст. 25 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки комунальної власності закладу дошкільної освіти «Вербиченька» із земель житлової та громадської забудови, орієнтовною площею 0,80 га, що знаходиться за адресою: с. Куна, вул. Першотравнева, 39 для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (код цільового призначення – 03.02) (згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер відомостей про речове право: 50717558 від 20.06.2023 року.

2. Розроблений проект землеустрою подати на затвердження до Гайсинської міської ради відповідно до чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (ШульгаА.О.).

 

Міський голова                                                           Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення