Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

01/08/2023

Рішення міської ради від 26.07.2023 № 6 рішення/ 52 позачергова сесія «Про внесення змін до структури та штатної чисельності апарату виконавчого комітету Гайсинської міської ради на 2023 рік»

У зв’язку з виробничою необхідністю, з метою забезпечення безперебійної роботи Гайсинської міської ради, керуючись ст. ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», Гайсинська міська рада ВИРІШИЛА:

    1. Внести зміни до структури та штатної чисельності апарату виконавчого комітету Гайсинської міської ради на 2023 рік, а саме:
    1.1. Вивести із штатного розпису посаду «Державного реєстратора сектору державної реєстрації загального відділу виконавчого комітету Гайсинської міської ради» - 1 штатна одиниця;
    1.2. Ввести до штатного розпису посаду «Спеціаліста сектору державної реєстрації загального відділу виконавчого комітету Гайсинської міської ради» - 1 штатна одиниця;

    2. Затвердити структуру та штатну чисельність апарату виконавчого комітету Гайсинської міської ради на 2023 рік із внесеними змінами згідно з додатком №1 до цього рішення.

    3. Рішення набирає чинності з 01.08.2023 року.

    4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.).


       Міський голова                                                     Анатолій   ГУК
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення