Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

01/08/2023

Рішення міської ради від 26.07.2023 № 7 рішення / 52 позачергова сесія «Про перейменування Відділу, внесення змін до положення про Відділ «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Гайсинської міської ради та передачу повноважень суб’єкту державної реєстрації»

Відповідно до ст. ст. 25, 26, підпунктів 7, 8 пункту «б» ч. 1 ст. 38, 54, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 2 ст. 6 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», рішення 48 позачергової сесії Гайсинської міської ради 8 скликання №7 від 23.05.2023 року «Про створення сектору державної реєстрації загального відділу виконавчого комітету Гайсинської міської ради», Гайсинська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати Гайсинській міські раді (код ЄДРПОУ-03084523), в особі сектору державної реєстрації загального відділу виконавчого комітету Гайсинської міської ради повноваження та функції суб’єкта державної реєстрації відповідно до ч.2 ст. 6 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та п.14 ст. 1 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» з 01.08.2023 року.

2. Зняти повноваження та функції суб’єкта державної реєстрації з Відділу «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ТА ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ» ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, код ЄДРПОУ – 43448095 з 01.08.2023 року. 

3. Змінити найменування ВІДДІЛУ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ТА ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ» ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, код ЄДРПОУ – 43448095 на: ВІДДІЛ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ» ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ – повне найменування, ВІДДІЛ «ЦНАП» ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ - скорочене найменування.

4. Внести зміни та затвердити положення про ВІДДІЛ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ» ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ у новій редакції згідно з додатком №1 до цього рішення. 

5. Уповноважити Гайсинського міського голову, Гука А.І., на підписання положення про ВІДДІЛ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ» ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ у новій редакції.

6. Доручити в.о. начальника ВІДДІЛУ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ» ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, Сомик М.Ю., здійснити організаційно-правові заходи, необхідні для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу:  ВІДДІЛ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ» ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ – 43448095) відповідно до вимог чинного законодавства.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та боротьби з корупцією (Кирилюк К.С.).

Міський голова                                       Анатолій ГУК
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення