Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

31/08/2023

Рішення міської ради від 22.08.2023 № 20 рішення/ 55 сесія «Про затвердження Положення про сектор державної реєстрації загального відділу Гайсиснької міської ради в новій редакції»

З метою забезпечення жителів Гайсинської міської територіальної громади належним доступом до послуг з держаної реєстрації речових прав на нерухоме майно  та державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, необхідністю приведення відповідного положення до нормативних приписів Закону України «Про адміністративні послуги» та Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», частини 1, 2 ст. 16 підпунктів 7, 8 пункту "б" частини першої ст. 38, ст. 11, ст. 26  частини 3 ст.52, ст. 54  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 ВИРІШИЛА:

1.  Затвердити Положення про сектор державної реєстрації загального відділу Гайсинської міської ради в новій редакції (додається).

2.Контроль за виконанням цього рішення покласти  спільно на постійну комісію міської ради з питань регулювання політики, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики, та боротьби з корупцією (Кирилюк К.С.)

     Міський голова                                                                    Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення